Helmond Sport / 03 mei 2017

Verrassende verlengavond wederom groot succes

Het was dringen voor de ingang van onze administratie dinsdagavond tijdens de Verrassende Verlengavond. Tijdens deze leuke en gezellige avond konden supporters hun seizoenkaart verlengen of aankopen en daarnaast profiteren van een aantal leuke extra’s. Zo ging iedere vijfde verlenger met een blinkende auto naar huis, deze werd namelijk gewassen door de spelers van Onze Club.

Geheime shirts en een seizoenkaart voor het leven
Ook kregen de aanwezige supporters alvast een preview op de nieuwe tenues waarin Helmond Sport vanaf komend seizoen gaat spelen. Deze waren te bewonderen in een hermetisch afgesloten tent, waarin enkel verlengers een kijkje mochten nemen.  

Het hoogtepunt van de avond kwam echter van de voet van Maico Jonkers. Hij wist vanaf 25 meter ‘Op de stropdas’ te schieten en won daarmee een seizoenkaart voor het leven van Helmond Sport.

Naast de leuke activiteiten was er uiteraard ook tijd en ruimte genoeg voor een praatje en leuke selfies met de spelers. Daarbij konden de supporters ook genieten van een drankje en een Brabants worstenbroodje. 

Foto's: Wim van den Broek

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png