Helmond Sport / 06 november 2017

Vier vijftig jaar Helmond Sport samen met ons!

In het weekend van 10, 11 en 12 november vindt, in samenwerking met de jubileumcommissie, het jubileumweekend van Helmond Sport plaats. Eén van de hoogtepunten van dit weekend is het supportersfeest op zaterdag 11 november. Tijdens dit feest willen we samen met jullie de vijftigste verjaardag van Onze Club op spectaculaire wijze vieren. Dat wil jij toch niet missen?

Jubileumtent
Het feest wordt gehouden in de speciale jubileumtent, deze zal te vinden zijn aan de kant van onze Business Club. De aftrap van het supportersfeest is om 20.00 uur en duurt tot 1.00 uur.

Gave optredens
Het feest zal uiteraard voorzien worden van een aantal top optredens. Zo voorziet DJ Steef de muzikale omlijsting en mag De Vender uiteraard niet ontbreken op ons jubileumfeest. Daarnaast komen De Heeren Van optreden en ook Snollebollekes is van de partij. We gaan er samen met onze supporters een geweldig feest van maken!

Kaartverkoop
Kaarten voor dit unieke feest zijn nu te koop en kosten slechts € 10,- per stuk (inclusief vier consumpties á 2 euro per stuk). De vrije verkoop hiervoor is inmiddels gestart!. Je kunt maximaal vier kaarten per persoon kopen. Deze zijn eenvoudig online te bestellen via www.helmondsport.nl/jubileum.  Zorg ervoor dat je als seizoenkaarthouder inlogt met de gegevens die bij ons bekend zijn. Daarnaast is het ook mogelijk om tijdens openingstijden je kaartje te kopen bij onze administratie.

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png