Helmond Sport / 07 maart 2019

Voorbeschouwing FC Den Bosch - Helmond Sport

Aanstaande vrijdag speelt Helmond Sport de uitwedstrijd tegen de nummer vier uit de Keuken Kampioen Divisie, FC Den Bosch. Een uitstekend team in een mindere vorm.

Kansen creëren

Afgelopen vrijdag speelde Helmond Sport in een nieuwe formatie, namelijk 4-4-2 met Joeri Poelmans om spits Arne Naudts heen. Alflen was tevreden over de gecreëerde kansen van zijn ploeg. ‘We hebben zes tot zeven grote mogelijkheden gecreëerd, daar ben ik tevreden over. Hoe we vervolgens met de kansen omgaan niet.’ De ploeg van Alflen toonde in de wedstrijd tegen Jong PSV werklust en beleving maar dat was onvoldoende voor een goed resultaat.

FC Den Bosch

Vrijdag wacht de volgende wedstrijd van Onze Club, uit tegen FC Den Bosch. Volgens Alflen een ploeg met veel kwaliteiten. ‘Ik ben meer met onze eigen ploeg bezig. De resultaten van Den Bosch zijn na de winterstop minder maar dat neemt niet weg dat de ploeg over veel kwaliteiten beschikt’. De afgelopen zes wedstrijden wist de nummer vier van de Keuken Kampioen Divisie niet te winnen waardoor de titelstrijd minder spannend is geworden. Helmond Sport ging in het verleden eenentwintig keer eerder op bezoek bij FC Den Bosch. Helmond Sport won vijf keer in De Vliert, speelde zeven keer gelijk en verloor negen maal. Eerder dit seizoen werd er thuis met 0-2 verloren waardoor Onze ploeg uit is op revanche.

Selectie Helmond Sport

Helmond Sport kampt nog steeds met veel geblesseerde. Vrijdag ontbreken Van der Gaag, Velanas, Fecunda, Verkennis, Sprangers, Brusselers, en Ibrahim nog bij de selectie. George is op de weg terug maar voor vrijdag nog twijfelachtig. Verkoelen en Zwanen ontbreken vanwege een schorsing.

Kaartverkoop

De aftrap van het duel is om 20.00 uur in stadion De Vliert. Tickets voor de autocombi zijn tot vrijdag 12.00 uur verkrijgbaar via www.helmondsport.nl/kaartverkoop.  Ben jij er bij om Onze Club te steunen?