Helmond Sport / 04 mei 2017

voorbeschouwing fc eindhoven - helmond sport

Het zijn drukke maar mooie dagen voor Helmond Sport. Maandag speelt de ploeg van trainer Roy Hendriksen in het eigen Lavans Stadion de eerste wedstrijd van de eerste ronde in de Play-Offs. Maar eerst neemt Onze Club het morgen in de derby in het Jan Louwers Stadion op tegen FC Eindhoven. “FC Eindhoven vecht voor zijn laatste kans voor deelname aan de Play-Offs. We kunnen onze borst nat maken”, aldus Hendriksen.

Laatste kans
FC Eindhoven wist zich de laatste drie seizoenen te plaatsen voor de Jupiler League Play-Offs. Ook dit jaar wil de club gelegen aan de Aalsterweg dit realiseren. Echter kan Helmond Sport hier een stokje voor steken. Wanneer FC Eindhoven niet weet te winnen van Helmond Sport dan loopt het officieel de Play-Offs mis. “We zullen 100% geven, doe je dit niet dan is de kans dat je blessures oploopt groot. We komen voor een resultaat dit zijn we ook aan onze supporters verplicht”, zegt Hendriksen.

Historie tegen FC Eindhoven
Helmond Sport doet het de laatste jaren goed in het Jan Louwers Stadion.  Van de laatste tien ontmoetingen in Eindhoven werd er vier keer gewonnen, drie keer werd het gelijk en drie keer won de thuisploeg. Vorig seizoen wist Onze Club nog een ruime overwinning te behalen in het Jan Louwers Stadion. Toen won Helmond Sport met 4-1 door doelpunten van Kerk, Visser, Justiana en Markiet.

Warmolts keert terug
Stephen Warmolts keert terug in de wedstrijdselectie van Helmond Sport. De aanvoerder van Onze Club werd de afgelopen wedstrijd tegen Almere City uit voorzorg buiten de selectie gelaten. Warmolts is één van de tweeëntwintig spelers in de wedstrijdselectie van Onze Club.  “Met het oog op de Play-Offs nemen we een grote selectie mee naar Eindhoven”, zegt Hendriksen. Bekijk hieronder de volledige selectie voor de wedstrijd van morgen:

1            Ferhat Kaya
2            Robert van Koesveld 
4            Stephen Warmolts
5            Gillian Justiana
6            Steven Edwards                            
7            Giovanni Hiwat
8            Jason Bourdouxhe
9            Robert Braber
11          Furhgill Zeldenrust
12          Jordy Thomassen
18          Sam Strijbosch
19          Maiky Fecunda
20          Teije ten Den
21          Joris van Gerwen
22          Stijn van Gassel
25          Marijn van Heugten
26          Jeroen Verkennis
27          Wietse van Lankveld
28          Nick de Louw
30          Stefan Tielemans
32          Bram Zwanen
37          Yaël Eisden

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png