Helmond Sport / 08 april 2018

Voorbeschouwing FC Eindhoven  - Helmond Sport

Morgen staat om 20.00 uur dé derby tegen FC Eindhoven op het programma. Voor Onze Club telt slechts één ding en dat is winnen!

Prestige
Voor beide ploegen staat er sportief weinig meer op het spel. Zowel Helmond Sport als FC Eindhoven beleven een teleurstellend seizoen. Toch blijft de derby een enorm belangrijke wedstrijd. De supporters en spelers zullen alles geven om de drie punten mee naar Helmond te nemen. En daarmee ook de rivaal uit Eindhoven te passeren op de ranglijst.

Historie tegen FC Eindhoven
In de laatste tien jaar heeft Helmond Sport vier kier gewonnen in Eindhoven. Vier keer eindigde de wedstrijd in een gelijkspel en slechts twee keer wist FC Eindhoven te winnen. De laatste overwinning voor Helmond Sport was op 16 oktober 2015. Toen eindigde de wedstrijd in 1-4. Gyrano Kerk, Kevin Visser, Gillian Justiana en Gevero Markiet scoorden voor Helmond Sport. Vorig seizoen pakte een heel jong Helmond Sport in de slotfase een punt in het Jan Louwers Stadion, waardoor de blauw-witten de Jupiler Play-Offs misliepen.

Selectie Helmond Sport
Roy Hendriksen beschikt over dezelfde spelers als in de wedstrijd tegen MVV Maastricht. Alleen Robert Braber is een twijfelgeval. Hij wordt morgen nog getest. De volledige selectie voor het duel met FC Eindhoven is als volgt:

1.   Stijn van Gassel
2.   Robert van Koesveld
3.   Ron Janzen
4.   Stephen Warmolts
7.   Giovanni Hiwat
8.   Jason Bourdouxhe
9.   Arne Naudts
10. Robert Braber
11. Furhgill Zeldenrust
12. Jordy Thomassen
15. Dylan de Braal
16. Maikel Verkoelen
21. Joris van Gerwen
22. Jamie Watt
25. Marijn van Heugten
27. Wietse van Lankveld
28. Nick de Louw
32. Bram Zwanen
36. Charlton Vicento

 

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png