Helmond Sport / 14 februari 2019

VOORBESCHOUWING FC volendam – HELMOND SPORT

Morgen speelt Helmond Sport om 20.00 uur de uitwedstrijd tegen FC Volendam.    

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Nagtegaal.

Nederlaag tegen FC Dordrecht

Afgelopen vrijdag werd er met 1-2 verloren van FC Dordrecht. Helmond Sport kwam dankzij een vroege goal van Naudts in de 13e minuut op voorsprong. Naudts wist de bal na een voorzet over de doellijn te frommelen. Na een goede openingsfase hield de ploeg van Robby Alflen vervolgens lang stand. FC Dordrecht zorgde in de tweede helft voor steeds meer dreiging en wist na de rode kaart van Swinnen (2x geel) het doel direct te vinden. Uiteindelijke bepaalde Zwarts de eindstand op 1-2.

FC Volendam

Volendam staat momenteel veertiende op de ranglijst, maar heeft slechts één van de zes laatste wedstrijden verloren. Na een mindere start van het seizoen is Volendam bezig met een goede reeks. Zo werd er achtereenvolgens gewonnen van Jong Ajax en speelde het gelijk tegen FC Den Bosch en Sparta Rotterdam.

Alflen verwacht morgen een lastige wedstrijd in Volendam en hoopt dat zijn team er morgen vol voor gaat.

Selectie

Bij Helmond Sport ontbreken morgen Dylan de Braal, Jeroen Verkennis, Dion van Horne, Steven Edwards, Bodi Brusselers, Daan Ibrahim, Richelor Sprangers en Dylan George vanwege blessures. Bart Meijers en Ron Janzen zijn nog twijfelgevallen. Tibeau Swinnen en Joeri Poelmans zijn geschorst. Helmond Sport krijgt morgen uitslag over de mogelijke schorsing van Koen Wesdorp.