Helmond Sport / 06 december 2018

VOORBESCHOUWING GO AHEAD EAGLES – HELMOND SPORT

Morgen speelt Helmond Sport om 20.00 uur de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Voor Helmond Sport de taak om het goede resultaat tegen Sparta Rotterdam een vervolg te geven.

Winst tegen Sparta Rotterdam

Afgelopen vrijdag werd er met 3-0 gewonnen van Sparta Rotterdam. Helmond Sport kwam dankzij een benutte penalty van Swinnen in de 23e minuut op voorsprong. De verdediging wist vervolgens uitstekend stand te houden en in de tegenstoot scoorden de Louw en Naudts de 2-0 en de 3-0. Alflen blikt met een goed gevoel terug op de wedstrijd. “Vanuit onze kant hebben wij uitstekend gespeeld. We hielden de linies dicht tegen elkaar. Aan de bal was het niet groots maar we hebben weinig kansen weggegeven.” De goede prestaties zorgden voor een plek in het Team van de Week bij VI voor Naudts, Swinnen en Alflen. Ook Meijers wist een plek te bemachtigen in het Team van de Week bij Voetbalzone.

Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles staat momenteel tweede op de ranglijst, ondanks dat zij drie van de laatste vijf wedstrijden verloren. Ook Alflen ziet kansen en heeft vertrouwen in een goed resultaat. “Ze hebben dik verloren van Jong PSV, dat heel erg goed was. Daarvoor verloren ze ook van TOP. Go Ahead zit niet in beste fase, dat zegt niet alles maar er zit in ieder geval spanning op.”

Selectie Helmond Sport

Bij Helmond Sport ontbreken morgen de geblesseerden Steven Edwards, Jamie Watt, Maiky Fecunda, Albian Muzaqi, Daan Ibrahim en Kjell Knops. Voor Richelor Sprangers, Nick de Louw en Jeroen Verkennis is het nog twijfelachtig of zij morgen kunnen spelen.