Helmond Sport / 17 september 2019

De statistieken spreken in het voordeel van Helmond Sport. Van de tweeëntwintig voorgaande edities wist Helmond Sport dertien wedstrijden te winnen, werd het vier keer gelijk en verloor Helmond Sport vijf maal. Zaterdagavond gaat Helmond Sport de strijd aan met TOP Oss om een mooi vervolg te geven op de nog ongeslagen status in ons eigen SolarUnie Stadion.

In de huidige selectie van Klaas Wels vinden we een drietal spelers met een Helmond Sport verleden. Jason Bourdouxhe vertrok aan het eind van het seizoen 2017-2018 naar Emmen, maar kreeg in Drenthe geen enkele speelminuut. Reservekeeper Joris van Gerwen verliet Helmond op hetzelfde moment (naar het Belgische KSK Hasselt), zonder zijn debuut in het eerste elftal te hebben gemaakt. Lars Hutten stond in het seizoen 2014-2015 onder contract en kwam tot 22 wedstrijden voor Helmond Sport. Daarna speelde de nu 29-jarige aanvaller voor Fortuna Sittard in de eerste divisie, voor het Duitse SV Rödinghausen in de Regionalliga West en vervolgens wederom voor Fortuna Sittard, maar dan in de eredivisie.

Tickets voor de wedstrijd van zaterdagavond tegen TOP Oss zijn verkrijgbaar aan de kassa op vertoon van uw legitimatiebewijs of online te koop via: https://voetbal.iticketsro.com/helmondsport/