Helmond Sport / 25 januari 2019

voorbeschouwing MVV Maastricht - Helmond sport 

Vanavond om 20.00 uur speelt Helmond Sport de uitwedstrijd tegen MVV Maastricht. In de Geusselt gaat Onze Club voor resultaat tegen de niet in vorm verkerende ploeg uit Maastricht.

Slap in de duels

Vorige week werd er teleurstellend met 0-1 verloren van SC Cambuur. Robby Alflen was niet tevreden met de gespeelde wedstrijd. ‘We hadden tegen Cambuur aanvallend geen stootkracht en waren te slap in de duels,’ benadrukt de trainer. ‘Duels horen bij het voetbal en die waren voor Cambuur.’ Koolhof had in de eerste helft een mogelijkheid en Fecunda zorgde met een rush voor gevaar, maar tot grote kansen kwam de ploeg helaas niet.

MVV Maastricht

De tegenstander van vanavond, MVV Maastricht, is momenteel bezig met een wisselvallige reeks. De laatste vijf wedstrijden wisten ze vier punten te behalen. ‘MVV is een aanvallend ingestelde ploeg, waardoor ze verdedigend kwetsbaarder kunnen zijn.’ Aldus Alflen.

De uitwedstrijd tegen MVV is in de historie twintig keer eerder gespeeld. Helmond Sport verloor acht wedstrijden, speelde er zes gelijk en wist zesmaal de volle buit te bemachtigen. De laatste overwinning in Maastricht was in 2016 toen er met 1-4 werd gewonnen.

Selectie Helmond Sport

Bij Helmond Sport keert de vorige week geschorste Poelmans weer terug in de selectie. Arne Naudts is hersteld van een blessure en is vanavond tegen MVV ook weer van de partij. Ibrahim, Verkennis, Zwanen en Edwards zijn nog afwezig in verband met een blessure.

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png