Helmond Sport / 11 januari 2019

VOORBESCHOUWING Telstar – HELMOND SPORT

Zondag hervat Helmond Sport de competitie met een uitwedstrijd tegen Telstar. De wedstrijd in Velsen-Zuid zal om 14:30 uur beginnen.

Trainingskamp Helmond Sport

Als voorbereiding op de tweede seizoenshelft vloog de selectie van Helmond Sport op zaterdag 5 januari in de vroege ochtend naar Antalya(Turkije) voor een trainingskamp van vijf dagen. Tijdens het trainingskamp is er hard gewerkt ter voorbereiding op het vervolg van de competitie. Het trainingskamp werd afgesloten met een oefenwedstrijd tegen Besiktas, die helaas met 1-0 werd verloren. Helmond Sport speelde de wedstrijd onder toeziend oog van meegereisde Business Club leden. Zij vlogen samen met de selectie en technische staf naar Antalya. Deze partners van Helmond Sport hebben het trainingskamp mogelijk gemaakt. Onze dank daarvoor.

Historie

Telstar en Helmond Sport hebben een rijke onderlinge historie. Helmond Sport speelde tweeëntwintig keer eerder een uitwedstrijd tegen Telstar. Van deze tweeëntwintig  onderlinge duels wist Helmond Sport tien keer te winnen. Vorig seizoen won Helmond Sport de enerverende wedstrijd met 2-3 door twee doelpunten van Thomassen en Janzen. De samenvatting bekijk je door hier te klikken.

Kaarten

Wil je nog aanwezig zijn bij de eerste wedstrijd van 2019? Dat kan! Kaarten zijn €10,- en tot en met vrijdag 11 januari 16:00 uur te bestellen via www.helmondsport.nl/kaartverkoop