Helmond Sport / 13 december 2018

VOORBESCHOUWING TOP OSS – HELMOND SPORT

Vrijdagavond speelt Helmond Sport om 20.00 uur de uitwedstrijd tegen TOP OSS. De wedstrijd staat onder leiding van de Belgische scheidsrechter Vergoote

Go Ahead Eagles te sterk voor Helmond Sport

Afgelopen vrijdag werd er met 1-0 verloren op bezoek bij Go Ahead Eagles. De eerste helft was het voornamelijk Go Ahead dat de aanval zocht. Met windkracht tien stormde Go Ahead op het doel van Van Gassel af. Het resulteerde niet in uitgespeelde kansen, maar de 1-0 ruststand was een logisch gevolg. Helmond Sport probeerde in de counter voor gevaar te zorgen maar kwam hier de eerste helft nauwelijks aan toe. Helmond Sport wist zich in de tweede helft te herpakken en werd gevaarlijk via een afstandsschot van Poelmans en een ouderwetse scrimmage. Uiteindelijk bleek het onvoldoende om de gelijkmaker te forceren.

Historie TOP Oss – Helmond Sport

De statistieken spreken in het voordeel van Helmond Sport. Van de tweeëntwintig  voorgaande edities wist Onze club elf wedstrijden te winnen, werd het vier keer gelijk en verloor Helmond Sport zeven maal. Vorig jaar eindigde de wedstrijd in 0 - 0. Na een rode kaart van Fecunda kwam de ploeg in de 25e minuut al met tien man te staan. Kijk HIER de wedstrijd van vorig jaar nog een keer terug.

Kaartverkoop

Voor de wedstrijd geldt een verplichte auto- of buscombi. Kaarten bestel je tot 14 december 12.00 uur makkelijk en snel via www.helmondsport.nl/tickets of mail naar info@supportersvereniginghelmondsport.nl.