Helmond Sport / 06 december 2012

Wedstrijdsponsors Joanknecht & Van Zelst en Van den Hurk Bedrijfswagens

Aanstaande vrijdag zijn Joanknecht & Van Zelst en Van den Hurk Bedrijfswagens wedstrijdsponsor bij Helmond Sport tegen FC Oss.

Joanknecht & Van Zelst is een prettig gerenommeerd kantoor voor accountancy en belastingadvies. Vanuit een brede, multidisciplinaire scope. Al meer dan 60 jaar zitten ze bovenop de zaken van hun opdrachtgevers. Dan doe je iéts goed. Met 130 betrokken collega’s optimaliseren ze uw financiële positie. Persoonlijk én gedreven. Goede dienstverlening met een professionele mentaliteit.
Kijk voor meer informatie op www.joanknecht.nl

Joanknecht & Van Zelst
Dr. Holtroplaan 9
5652 XR Eindhoven
Postbus 263
5600 AG Eindhoven

T: 040 844 7000
F: 040 844 7001
E: info@joanknecht.nl

Van den Hurk Bedrijfswagens is uw aanspreekpunt als het gaat om aanschaf, lease, verhuur , schade of onderhoud van uw auto. De wagens die wij leveren kennen wij van binnen en van buiten: zo kunnen wij uw mobiliteit garanderen. Dat heeft niet alleen te maken met de kwaliteit van de bedrijfswagens zelf, maar ook met de uitstekende service-verlening, de opvallend scherpe prijsstellingen en het persoonlijke contact. Dit zijn geen losse kreten: het is de bedrijfsfilosofie welke ze bij Van den Hurk Bedrijfswagens elke dag naleven.
Kijk voor meer informatie op www.vdhurkautomotive.nu

Van den Hurk Bedrijfswagens B.V.
Kanaaldijk Zuid West 7b
5706LD HELMOND

T: 0492-536652
E: info@vdhurk.nl