Helmond Sport / 19 december 2012

Wedstrijdsponsors Van den Hurk Bedrijfswagens en Metselbedrijf R. Kleeven

Aanstaande vrijdag zijn Van den Hurk Bedrijfswagens en Metselbedrijf R. Kleeven wedstrijdsponsor bij Helmond Sport tegen SC Telstar.

Van den Hurk Bedrijfswagens is uw aanspreekpunt als het gaat om aanschaf, lease, verhuur , schade of onderhoud van uw auto. De wagens die wij leveren kennen wij van binnen en van buiten: zo kunnen wij uw mobiliteit garanderen. Dat heeft niet alleen te maken met de kwaliteit van de bedrijfswagens zelf, maar ook met de uitstekende service-verlening, de opvallend scherpe prijsstellingen en het persoonlijke contact. Dit zijn geen losse kreten: het is de bedrijfsfilosofie welke ze bij Van den Hurk Bedrijfswagens elke dag naleven.
Kijk voor meer informatie op www.vdhurkautomotive.nu

Van den Hurk Bedrijfswagens B.V.
Kanaaldijk Zuid West 7b
5706LD HELMOND

T: 0492-536652
E: info@vdhurk.nl

 

Metselbedrijf R. Kleeven bv. is een gespecialiseerd bedrijf dat staat voor kwaliteit. Zij zijn uw aanspreekpunt als het om vakwerk gaat. Het bedrijf uit Someren werkt hoofdzakelijk regionaal en heeft een vaste kring van opdrachtgevers in de bouw. Vanaf 1996 is Metselbedrijf R. Kleeven bv, uw professionele partner voor al uw metsel- en steigerwerken

Metselbedrijf R. Kleeven bv.
Floreffestraat 101
5711 AC Someren

T: 0493 – 495952
F: 0493 -  493967
E: kleeven.nl@planet.nl