Helmond Sport / 24 juli 2018

Word jij ook een Fanaticat?

Ben jij jonger dan dertien jaar en een groot fan van Helmond Sport? Word dan lid van de Helmond Sport Fanaticats. Lees hieronder wat de voordelen zijn van een lidmaatschap en hoe jij je direct kunt inschrijven. Bovendien ontvang je, naast je persoonlijke clubpas,  bij aanmelding een gave Fanaticats sjaal als welkomstcadeau.

Veel voordelen
Als lid van de Fanaticats profiteer je van veel voordelen. Zo mag je meedoen aan leuke activiteiten, waarbij vaak ook de spelers van Helmond Sport aanwezig zijn.Ook maak je ieder seizoen kans om mee het veld op te lopen tijdens de line-up, krijg je twee keer per seizoen het Helmond Sport magazine, ontvang je iedere maand een Loewy Mail met daarin een leuke prijsvraag en nog veel meer.

Lid worden
Je bent al een heel jaar lang lid voor slechts € 15,-. Wil jij het lidmaatschap van onze kidsclub combineren met een seizoenkaart? Dan hebben we het speciale Fanatipakket. Naast alle voordelen van de kidsclub ontvang je dan ook nog eens een seizoenkaart op vak P voor slechts € 62,50 per seizoen. Word jij onze volgende Fanaticat? Klik dan hier om direct lid te worden. Meer informatie over de kidsclub en de beschikbare pakketten vind je hier.

Open Dag
Op zondag 5 augustus vindt de jaarlijkse Open Dag van Helmond Sport plaats. Tijdens deze gezellige dag staan er veel leuke activiteiten op het programma. Zo kun je deelnemen aan diverse voetbalactiviteiten. Zijn er springkussens en andere leuke spelletjes. Ook kun je meedoen aan het Rabobank FIFA toernooi. Ook is er een speciale Fanaticats kraam. Daar kun je lid worden van de kidsclub en meedoen aan de prijsvraag, waarbij je kans maakt op een leuke prijs. Kom jij langs? De Open Dag start om 12.00 uur. We sluiten de dag af met een oefenwedstrijd om 15.00 uur tegen Heracles Almelo. Toegang tot zowel de Open Dag als de wedstrijd is geheel gratis. 

Kidsclubbanner.jpg

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png