Helmond Sport / 18 november 2013

Zeer geslaagd Helmond Sport Circusgala

Afgelopen zaterdag werd voor het achtste achtereenvolgende jaar het Circusgala van Helmond Sport georganiseerd. Deze jaarlijkse gala avond, voor bijna 300 gasten, vond traditiegetrouw plaats in de tent van Circus Herman Renz. Het thema tijdens de avond was ‘Viva Niño’.

De artiesten van Circus Renz zorgden voor een daverend optreden. Tussen de acts door serveerde het personeel van restaurant De Steenoven een drie gangen diner.

De avond werd afgesloten met een veiling van unieke objecten. Zo konden de aanwezigen onder andere bieden op een New York Knicks arrangement, een FC Barcelona arrangement, een kunstwerk van Roel Hanssen, één dag hoofdtrainer zijn van Helmond Sport, de naamgeving Business Club,  een teamfoto Helmond Sport, een dagje in een skybox tijdens het concert van Guus Meeuwis en het hoofdsponsorschap 2014/2015 jeugdopleiding Helmond Sport.

De opbrengst van deze avond was werkelijk fantastisch! In totaal werd er door de veiling € 70.000,- opgehaald voor de jeugdopleiding van Helmond Sport.
Tevens is er tijdens het Circusgala een bedrag € 5.000,- opgehaald voor de slachtoffers van de ramp op de Filipijnen. Kortom, een geslaagde avond!