https://www.helmondsport.nl/sites/default/files/styles/speler_bg__1600x800_/public/afbeeldingen/spelers/Bastiaans.jpg?itok=txixOySL
27
Aaron
Bastiaans
Aanvaller
Leeftijd
20
Nationaliteit Nederlander
Geboorteplaats Nederweert

Aaron Bastiaans werd in januari tot het einde van dit seizoen gehuurd van VVV-Venlo. Het is de tweede keer dat de buitenspeler deze overstap maakt, vorig seizoen speelde hij ook al twaalf wedstrijden in het shirt van Helmond Sport.

Bastiaans begon met voetballen bij RKSV Merefeldia in zijn geboorteplaats Nederweert. Op negenjarige leeftijd maakte hij de overstap naar VVV-Venlo, waar hij de volledige jeugdopleiding doorliep. Zijn debuut in het eerste elftal maakte hij al op 17-jarige leeftijd, op 14 december 2019 viel hij in bij de competitiewedstrijd tegen PEC Zwolle. Het werd een zeer memorabel debuut, hij stond nog maar drie(!) minuten binnen de lijnen toen hij scoorde. Hiermee werd hij de jongste scorende debutant ooit voor VVV-Venlo in de eredivisie. 

In december 2020 maakte Bastiaans zijn basisdebuut bij de Venlonaren in de bekerwedstrijd tegen Go Ahead Eagles (1-0). Ook dit verliep niet onopgemerkt, door zijn prachtige goal bereikte VVV-Venlo voor het eerst in 25 jaar de kwartfinale. 

 

Statistieken

Seizoen Wedstrijden Goals
2021-2022 7 0
2020-2021 12 0