https://www.helmondsport.nl/sites/default/files/styles/speler_bg__1600x800_/public/afbeeldingen/spelers/HS_TEAMSPELER_02_16.jpg?itok=yUToX1AU
70
Bob
Peeters
Hoofdtrainer
Leeftijd
49
Lengte
196
Nationaliteit Belgisch
Geboorteplaats Lier

Bob peeters

Als trainer én als speler heeft de in Lier geboren Bob Peeters een indrukwekkend cv opgebouwd. Bij Lierse SK werd de boomlange spits in 1997 landskampioen van België. Na dit succes vertrok hij naar Roda JC waarmee hij in 2000 de KNVB-beker won, in de finale tegen NEC zorgde hij voor de openingstreffer. Vervolgens werd hij voor een, in die tijd, torenhoge transfersom overgenomen door Vitesse. Later speelde de dertienvoudig international nog voor het Engelse Millwall, KRC Genk om vervolgens zijn loopbaan als speler weer bij Lierse SK af te sluiten.

Nadat hij ook furore had gemaakt als (komische) tv-commentator, begon hij in 2009 aan zijn trainerscarrière. Via KAA Gent (beloften), Cercle Brugge, KAA Gent, Waasland-Beveren (dat destijds ook op het hoogste niveau uitkwam), KSC Lokeren, Charlton Athletic (Championship) en KVC Westerlo kwam hij in 2021 bij TOP Oss terecht waarmee hij vorig seizoen met aanvallend voetbal vijftiende werd in de Keuken Kampioen Divisie. Bob Peeters werd halverwege het seizoen 2022-2023 aangesteld als hoofdtrainer, zijn contract loopt tot tot het einde van het seizoen.