https://www.helmondsport.nl/sites/default/files/styles/speler_bg__1600x800_/public/afbeeldingen/spelers/HS_TEAMSPELER_02_55.jpg?itok=RcUpHXj3
24
Joeri
Schroijen
Verdediger
Leeftijd
32
Nationaliteit Nederlands
Geboorteplaats Weert

De linksbenige multi-inzetbare Joeri Schroijen is overgenomen van Willem II. De Weertenaar heeft een schat aan ervaring, zo was hij voor zijn komst naar Helmond Sport al 356(!) keer actief in de Keuken Kampioen Divisie. Hierin scoorde hij 55 maal en was goed voor 45 assists, deze hoge aantallen zijn mede te verklaren doordat hij zeer regelmatig als aanvaller fungeerde.

In het seizoen 2013/2014 kwam hij in vier eredivisiewedstrijden uit, zijn loopbaan had hem destijds via Fortuna Sittard (waar hij in september 2010 in het betaald voetbal debuteerde) bij Go Ahead Eagles gebracht. In zijn daaropvolgende periode bij VVV-Venlo maakte hij ook kennis met Onze Club, hij kwam namelijk ook een paar wedstrijden uit voor het toenmalige gezamenlijke beloftenteam van VVV en Helmond Sport.

Later zou hij weer terugkeren naar Fortuna Sittard, om vervolgens via MVV en AO Xanthi (18 wedstrijden op het tweede niveau in Griekenland) weer bij VVV-Venlo uit te komen. Een jaar geleden maakte hij de overstap naar de Tricolores waar hij twintig wedstrijden speelde.

Statistieken

Seizoen Wedstrijden Goals
2023-2024 3 0