Nieuwe spelers seizoen '22-'23

Daniël Breedijk

Helmond Sport heeft zich versterkt met een ervaren centrale verdediger; Daniël Breedijk heeft een contract getekend dat hem voor één seizoen, met een optie voor nog een jaar, aan Onze Club verbindt.

klein_DANIELBREEDIJK_HELMONDSPORT_01_0.jpg

Lees meer

david mistrafovic

Helmond Sport heeft de komende drie seizoenen, met een eventuele optie, de beschikking over David Mistrafović. De linksbenige defensieve middenvelder wordt overgenomen van FC Luzern.

klein_DAVIDMISTRAFOVIC_HELMONDSPORT_01_0.jpg

Lees meer

Wassim essanoussi

Wassim Essanoussi komt komend seizoen uit voor Helmond Sport, de geboren Helmonder gaat na zes jaar VVV-Venlo weer voetballen in zijn geboortestad. Hij heeft een contract getekend voor twee jaar met een optie voor nog een jaar.

klein_IMG_1923_0.jpg

Lees meer

ELMO LIEFTINK

Elmo Lieftink komt de komende 3 seizoenen uit voor Helmond Sport, de middenvelder is afkomstig van De Graafschap. 

klein_ELMOLIEFTINK_HELMONDSPORT_01_0.jpg

Lees meer

Flor van den eynden

Flor Van den Eynden speelt de komende seizoenen voor Helmond Sport, de 21-jarige Belg heeft een contract getekend voor twee jaar met een optie voor nog een jaar.

klein_FLORVANDENEYNDEN_HELMONDSPORT_01.jpg

Lees meer

Marcus scholten

Helmond Sport heeft zich versterkt met Marcus Scholten, de aanvallende middenvelder is afkomstig van Sparta Rotterdam. Hij tekent een contract dat hem voor twee seizoenen (plus een optie voor nog een jaar) aan Onze Club verbindt.

klein_MARCUSSCHOLTEN_HELMONDSPORT_01.jpg

Lees meer

Gabriël Çulhacı

Helmond Sport heeft zich wederom versterkt, linksback Gabriël Çulhacı heeft een contract getekend dat hem twee seizoenen (plus een optie voor nog een jaar) aan Onze Club verbindt.

klein_GABRIELCULHACI_HELMONDSPORT_03.jpg

Lees meer

Bram van vlerken

Bram van Vlerken maakt komend seizoen de overstap van Almere City FC naar Helmond Sport, de 26-jarige rechtsback heeft een contract getekend voor twee seizoenen met een optie voor een derde seizoen.

klein_BRAMVANVLERKEN_HELMONDSPORT_02.jpg

Lees meer

Martijn Kaars

Helmond Sport heeft de eerste versterking voor het komende seizoen al binnen, de 23-jarige aanvaller Martijn Kaars maakt de overstap van FC Volendam naar Onze Club.

klein_MARTIJNKAARS_HELMONDSPORT_02.jpg

Lees meer