Nieuwe spelers seizoen '22-'23

michael chacón

Michael Chacón speelt de komende drie jaar voor Helmond Sport. De verdedigende middenvelder wordt dit seizoen van Excelsior gehuurd, waarna hij een tweejarig contract tekent.

klein_MICHAELCHACON_HELMONDSPORT_01.jpg

Lees meer

Håkon Lorentzen

Helmond Sport heeft opnieuw een speler aangetrokken, de Noor Håkon Lorentzen heeft een contract getekend voor 2 jaar met een optie voor nog een jaar.

klein_HAKONLORENTZEN_HELMONDSPORT_01.jpg

Lees meer

emir terzi

Helmond Sport heeft Emir Terzi vastgelegd voor het komende seizoen met een optie voor nog een jaar.

klein_EMIRTERZI_HELMONDSPORT_01_0.jpg

Lees meer

Tom Beugelsdijk

Helmond Sport heeft met Tom Beugelsdijk een zeer ervaren centrale verdediger binnengehaald, de markante Hagenees heeft voor drie seizoenen getekend!

klein_TOMBEUGELSDIJK_HELMONDSPORT_01.jpg

Lees meer

dylan van diepen

Dylan van Diepen maakt komend seizoen de overstap van vv Gemert naar Helmond Sport, de linksbenige vleugelspits heeft een contract getekend dat hem voor twee jaar (met een optie nog voor een jaar) aan Onze Club verbindt. 

klein_DYLANVANDIEPEN_HELMONDSPORT_14 (2)_0.jpg

Lees meer

peter van ooijen

Helmond Sport gaat zich versterken met een zeer ervaren speler, de 30-jarige Peter van Ooijen tekent een contract voor twee jaar met optie voor nog een jaar.

klein_PETERVANOOIJEN_HELMONDSPORT_01-min.jpg

Lees meer

Eros maddy

De razendsnelle rechtsbuiten Eros Maddy komt de volgende twee seizoenen (met optie voor nog een seizoen) uit voor Helmond Sport. 

klein_EROSMADDY_HELMONDSPORT_01_0.jpg

Lees meer

Daniël Breedijk

Helmond Sport heeft zich versterkt met een ervaren centrale verdediger; Daniël Breedijk heeft een contract getekend dat hem voor één seizoen, met een optie voor nog een jaar, aan Onze Club verbindt.

klein_DANIELBREEDIJK_HELMONDSPORT_01_0.jpg

Lees meer

david mistrafovic

Helmond Sport heeft de komende drie seizoenen, met een eventuele optie, de beschikking over David Mistrafović. De linksbenige defensieve middenvelder wordt overgenomen van FC Luzern.

klein_DAVIDMISTRAFOVIC_HELMONDSPORT_01_0.jpg

Lees meer

Wassim essanoussi

Wassim Essanoussi komt komend seizoen uit voor Helmond Sport, de geboren Helmonder gaat na zes jaar VVV-Venlo weer voetballen in zijn geboortestad. Hij heeft een contract getekend voor twee jaar met een optie voor nog een jaar.

klein_IMG_1923_0.jpg

Lees meer

ELMO LIEFTINK

Elmo Lieftink komt de komende 3 seizoenen uit voor Helmond Sport, de middenvelder is afkomstig van De Graafschap. 

klein_ELMOLIEFTINK_HELMONDSPORT_01_0.jpg

Lees meer

Flor van den eynden

Flor Van den Eynden speelt de komende seizoenen voor Helmond Sport, de 21-jarige Belg heeft een contract getekend voor twee jaar met een optie voor nog een jaar.

klein_FLORVANDENEYNDEN_HELMONDSPORT_01.jpg

Lees meer

Marcus scholten

Helmond Sport heeft zich versterkt met Marcus Scholten, de aanvallende middenvelder is afkomstig van Sparta Rotterdam. Hij tekent een contract dat hem voor twee seizoenen (plus een optie voor nog een jaar) aan Onze Club verbindt.

klein_MARCUSSCHOLTEN_HELMONDSPORT_01.jpg

Lees meer

Gabriël Çulhacı

Helmond Sport heeft zich wederom versterkt, linksback Gabriël Çulhacı heeft een contract getekend dat hem twee seizoenen (plus een optie voor nog een jaar) aan Onze Club verbindt.

klein_GABRIELCULHACI_HELMONDSPORT_03.jpg

Lees meer

Bram van vlerken

Bram van Vlerken maakt komend seizoen de overstap van Almere City FC naar Helmond Sport, de 26-jarige rechtsback heeft een contract getekend voor twee seizoenen met een optie voor een derde seizoen.

klein_BRAMVANVLERKEN_HELMONDSPORT_02.jpg

Lees meer

Martijn Kaars

Helmond Sport heeft de eerste versterking voor het komende seizoen al binnen, de 23-jarige aanvaller Martijn Kaars maakt de overstap van FC Volendam naar Onze Club.

klein_MARTIJNKAARS_HELMONDSPORT_02.jpg

Lees meer