https://www.helmondsport.nl/sites/default/files/styles/speler_bg__1600x800_/public/afbeeldingen/spelers/HS_TEAMSPELER_02_31.jpg?itok=UbGN1ERC
73
Ronald
Hikspoors
Assistent-trainer
Leeftijd
35
Nationaliteit Nederlands
Geboorteplaats Geldrop

De in Geldrop geboren maar in Asten opgegroeide Ronald Hikspoors is bezig aan zijn eerste seizoen in de staf van het eerste elftal. Daarvoor was hij actief in de jeugdopleiding van Helmond Sport. In de Academy was hij resp. assistent-trainer van de O15, hoofdtrainer van datzelfde team en afgelopen seizoen assistent-trainer van de O18 waarmee hij ‘de dubbel’ pakte. Tevens werkte hij aan de individuele technische vaardigheden van de ‘toptalenten’ binnen de jeugdopleiding.

In een verder verleden was hij zelf speler bij Onze Club. In de zomer van 2008 maakte hij de overstap van PSV naar Helmond Sport waar hij voornamelijk bij de beloften uitkwam. Met Frank van Kempen als trainer behaalde hij met Jong Helmond Sport het kampioenschap in de Beloften Eerste Divisie. In het eerste elftal bleef zijn optreden beperkt tot één invalbeurt, uit tegen AGOVV Apeldoorn maakte hij zijn debuut voor Helmond Sport.