Helmond Sport / 18 juli 2018

belangrijke informatie seizoenkaarthouders

De Keuken Kampioen Divisie belooft één van de spannendste ooit te worden. Met tegenstanders als FC Twente, Sparta Rotterdam, FC Eindhoven en Roda JC staan er veel mooie affiches op het programma in het SolarUnie Stadion. Als seizoenkaarthouder van Onze Club hoef je het komende seizoen geen moment te missen. Heb jij je seizoenkaart al besteld? Dan ligt deze binnenkort voor je klaar!

Seizoenkaart ophalen
Vanaf zondag 5 augustus (tijdens de Open Dag) is het mogelijk om vanaf 12.00 uur je seizoenkaart op te halen bij de administratie van Helmond Sport. Deze kun je ophalen tot en met woensdag 15 augustus 16.30 uur. Ben jij niet in de gelengheid om je seizoenkaart op te komen halen? Geen probleem, dan sturen wij hem na 15 augustus naar je toe. 

Nog geen seizoenkaart?
Heb je tot op heden je seizoenkaart nog niet verlengd, of wil je er eentje aanschaffen? Ga dan naar www.helmondsport.nl/laatonsjuichen om deze eenvoudig online te bestellen. Uiteraard is het ook mogelijk om langs te komen bij onze administratie. Dit kan tijdens openingstijden (ma-vr 9.00 tot 16.30 uur) of tijdens onze Open Dag op zondag 5 augustus vanaf 12.00 uur. 

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen via info@helmondsport.nl of telefonisch via 0492-524721.

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png