Helmond Sport / 12 december 2016

Bestel nu je halve seizoenkaart en ontvang een gratis ticket voor Jong Ajax

Helmond Sport heeft dit seizoen laten zien erg sterk te zijn in het eigen Lavans Stadion. Zo werd er thuis onder meer gewonnen van FC Eindhoven, SC Cambuur en VVV-Venlo. Mede daardoor vinden we Onze Club momenteel terug in de top van de Jupiler League. Ook in de tweede seizoenshelft hoopt de ploeg van Roy Hendriksen deze sterke resultaten voort te zetten. Daar kan het de steun van het publiek maar al te goed bij gebruiken. Bestel daarom nu jouw halve seizoenkaart en steun Helmond Sport richting de Jupiler Play-Offs.

Helmond Sport treft ook na de winterstop een aantal aantrekkelijke tegenstanders in het Lavans Stadion. Zo komen onder meer NAC Breda, FC Den Bosch en De Graafschap nog op bezoek in Helmond. Voor slechts € 62,50 (volwassene op vak O of P) kun je er de tweede seizoenshelft bij zijn. Twijfel dus niet langer en bestel jouw halve seizoenkaart snel en eenvoudig online via: www.helmondsport.nl/seizoenkaart.

Gratis naar de wedstrijd tegen Jong Ajax
Voor de supporters die voor 16 december besluiten een halve seizoenkaart aan te schaffen hebben wij ook nog eens een leuk extraatje. Die fans mogen namelijk gratis naar de laatste wedstrijd voor de winterstop tussen Helmond Sport en Jong Ajax op vrijdag 16 december (aftrap 20.00 uur). Wie weet zie je dan wel de kersverse periodekampioen live aan het werk. We hopen er samen met jullie een mooie tweede seizoenshelft van te maken!

HS_FB_Bericht_halvescc_metstip.jpg

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png