Helmond Sport / 18 mei 2018

Bram Zwanen tekent eerste contract

Bram Zwanen blijft de komende twee seizoenen verbonden aan Helmond Sport. De 20-jarige middenvelder heeft vandaag zijn handtekening onder zijn eerste profcontract gezet.

Zwanen kwam op 10-jarige leeftijd van ASV‘33 naar de jeugdopleiding van Helmond Sport.
“Bram heeft zich afgelopen seizoen goed ontwikkeld en daardoor zelf zijn contract verdient. Het is daarom een mooi moment dat Bram, als exponent van de jeugdopleiding, zijn eerste contract tekent bij Helmond Sport. Dit sluit perfect aan bij de mogelijkheden die er bij Onze Club zijn op het gebied van talentontwikkeling. Een rol die we als Helmond Sport nu, maar ook zeker in de toekomst zullen blijven vervullen”, aldus Leon Vlemmings, algemeen directeur Helmond Sport.

In het bijzijn van zijn familie en zaakwaarnemer ondertekende Zwanen zijn contract. “Ik ben blij dat ik de kans krijg om bij Helmond Sport mijn eerste contract te tekenen. Omdat ik al zolang bij de club actief ben is het fijn dat ik mezelf in een vertrouwde omgeving verder kan ontwikkelen”, vertelt Bram Zwanen.

Zwanen maakte op 15 september 2017 zijn debuut voor Helmond Sport in de thuiswedstrijd tegen Jong Ajax. Inmiddels speelde hij 24 competitiewedstrijden voor Onze Club, waarbij hij vooral in de tweede seizoenshelft veelvuldig als basisspeler aan de aftrap stond.

IMG_0328.JPG

(v.l.n.r. Fred van der Hoorn, zaakwaarnemer Fred Sports Management, Bram Zwanen, Leon Vlemmings, algemeen directeur Helmond Sport, Pascal Zwanen)