Helmond Sport / 28 mei 2018

Brusselers en Snepvangers eerste versterkingen Helmond Sport

Bodi Brusselers (19) en Diego Snepvangers (19) spelen komend seizoen voor Helmond Sport. Beide spelers komen op huurbasis over van NAC Breda.

Mooie kans
De verhuur van de middenvelder en de aanvaller zijn onderdeel van de samenwerking tussen Helmond Sport en NAC. Beide talenten willen in Helmond minuten gaan maken. “Ik ben echt heel blij met deze stap. Ik heb inmiddels al gesprekken gehad met trainer Robby Alflen en daar heb ik een heel positief gevoel aan over gehouden. Het is nu aan mij om de trainer te overtuigen van mijn kwaliteiten. Het voorbeeld dat Mounir el Allouchi en Grad Damen hebben gesteld houd ik voor ogen. Ik wil me laten zien bij Helmond Sport.”, aldus Brusselers.

Ook Snepvangers is blij met de kans die hem wordt geboden. “Voor mij is dit de ideale tussenstap. Helmond Sport is een club waar je jezelf kunt ontwikkelen. Ik wil mezelf bewijzen in het profvoetbal en volwaardig basisspeler worden bij deze mooie club. Ik kijk uit naar deze uitdaging.”

Aanvallende impulsen
Met Brusselers haalt Helmond Sport een aanvallende middenvelder in huis, die ook op de flanken uit de voeten kan. Snepvangers is een technisch vaardige buitenspeler die zowel op links als op rechtsbuiten kan spelen.