Helmond Sport / 15 september 2015

De ‘Miga Gifts latje trap competitie’ gaat weer van start!

Bij de wedstrijd Helmond Sport – FC Volendam gaat ook weer de ‘Miga Gifts latje trap competitie’ van start. Een spannende competitie waar per thuiswedstrijd steeds drie supporters aan mogen deelnemen! Aan het eind van het voetbalseizoen zal de ‘latjestrapkampioen’ bekend worden gemaakt. Deze wint de ‘Miga Gifts latje trap bokaal’ en een mooi prijzenpakket!

Hoe gaat het in zijn werk?
Voorafgaand aan de wedstrijd trappen onze spelers namens de groenste wasserij van Europa - Lavans - weer 11 ballen het publiek in. Op drie van deze ballen staat een speciale handtekening. Vang jij een bal waarop een handtekening staat, dan mag je in de rust meedoen aan de ‘Miga Gifts latje trap competitie’. Indien je niet kan of wil deelnemen, mag je de bal aan een ander geven. Als je een bal met een handtekening hebt gevangen, dien je vijf minuten voor de rust aanwezig te zijn bij de spelerstunnel. Als je een bal met speciale handtekening hebt ontvangen, mag je via de gracht naar de spelerstunnel lopen.

Spelregels:
Iedere deelnemer heeft twee keer 3 pogingen om de lat te raken (vanaf 11 meter, 16 meter en vanaf de kop van de cirkel. Kinderen onder de 13 mogen vanaf de penaltystip (3x) en de 16-meterlijn (3x) schieten). De puntentelling is als volgt: -11 meter: 1 punt -16 meter: 2 punten -Kop cirkel: 3 punten Als iedereen zes keer heeft geschoten worden de punten bij elkaar opgeteld. Het totaal aan punten wordt verwerkt in een klassement die te vinden is op onze site. De persoon die aan het einde van het seizoen de meeste punten heeft behaald, wint een prijzenpakket en de ‘Miga Gifts latje trap bokaal’. Indien er meerdere personen met een gelijk puntenaantal op de eerst plaats eindigen, is er op de laatste wedstrijddag van de reguliere competitie een grote finale. Er kan natuurlijk maar één winnaar zijn.
Heel veel succes!

migagifts.gif

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png