Helmond Sport / 26 september 2018

Helmond Sport in stijl naar uitwedstrijden

De selectie van Helmond Sport reist dit seizoen in stijl naar uitwedstrijden. TwinTours stelt namelijk een nieuwe spelersbus beschikbaar aan Onze Club. De bus is geheel in de kleuren van Helmond Sport en wordt op vrijdag 5 oktober, bij de uitwedstrijd tegen Jong AZ, officieel in gebruik genomen.

De selectie gaat gebruik maken van de speciale VIP Touringcar. Deze luxe bus is van alle gemakken voorzien en draagt bij aan een perfecte wedstrijdvoorbereiding. “Voor de uitstraling van de club is het natuurlijk goed. Met deze bus kunnen ze in de regio en ook in de rest van Nederland niet meer om Helmond Sport heen. Daarnaast is het belangrijk dat onze spelers op een comfortabele manier naar uitwedstrijden kunnen reizen. Op die manier kunnen zij zich volledig focussen op de wedstrijd”, zegt Antoine Beije, commercieel manager van Helmond Sport.

Perry van Berlo, eigenaar van Twin Tours is eveneens blij met de samenwerking. "Als Helmonder én supporter van Helmond Sport is het geweldig om de club te mogen vervoeren! Uiteraard doen we dat met een VIP touringcar in clubkleuren. Dat past ook perfect bij onze slogan ... TwinTours - dan zie je nog eens wat!"