Helmond Sport / 18 april 2017

Kaartverkoop: FC Eindhoven - Helmond Sport

Op vrijdag 5 mei speelt Helmond Sport haar laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2016-2017, voordat we ons een paar dagen later opmaken voor de Jupiler Play-Offs.
In het Jan Louwers Stadion staat de derby tegen FC Eindhoven op het programma. Een affiche die Helmond Sport eerder dit seizoen nog met een prachtige 3-0 overwinning wist af te sluiten.

Voor supporters van Helmond Sport geldt een verplichte buscombi. De supportersvereniging Helmond Sport organiseert de busreis naar Eindhoven. Inschrijven kan vanaf aanstaande vrijdag rondom de wedstrijd Helmond Sport - NAC Breda bij de souvenirskraam van de SVHS of via info@supportersvereniginghelmondsport.nl. De bus vertrekt om 19.00 uur vanaf de busremise. Leden betalen € 13,- en niet leden betalen € 18,-. Bij inschrijving dient men direct contant te betalen.

De busreis is inmiddels uitverkocht. Vanuit de lokale driehoek Eindhoven is tevens de bepaling opgelegd dat supporters van Helmond Sport voorafgaand aan de wedstrijd niet welkom zijn in Eindhoven. Bij aantreffen van supporters, zullen ze worden gevorderd te stad te verlaten.

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png