Helmond Sport / 27 november 2018

Kaartverkoop Go Ahead Eagles - Helmond Sport

Op vrijdag 7 december gaat Helmond Sport op bezoek bij Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt om 20.00 uur gespeeld in De Adelaarshorst.

Kaartverkoop
Voor supporters van Helmond Sport geldt een verplichte autocombi naar Deventer. Omwisselbiljetten voor het uitvak koop je enkel en alleen online via www.helmondsport.nl/tickets. De kosten hiervoor bedragen € 15,- per kaartje. Er zal daarnaast nog € 1,- administratiekosten worden berekend. Omwisselen dient te gebeuren tussen 17.45 uur en 17.35 uur op de busremise bij Helmond Sport.

Busreis SVHS
Ook organiseert de supportersvereniging Helmond Sport een busreis. Ze hebben een speciale actie voor de komende twee busreizen naar GAE en Top Oss. Zo kunnen leden voor € 40,- naar beide wedstrijden en niet leden voor € 50,-. Inschrijven kan bij de thuiswedstrijden tegen Sparta Rotterdam via de souvenirshop of via info@supportersvereniginghelmondsport.nl.
Wil je alleen de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles mee? Dan zijn de kosten voor leden € 27,- en voor niet leden € 32,-. De bus vertrekt om 17.45 uur vanaf de busremise.