Helmond Sport / 28 november 2016

Kaartverkoop: Helmond Sport - FC EINDHOVEN

Vrijdag 2 december om 20.00 uur is het weer zover. Dan staat de derby tegen FC Eindhoven op het programma. Het doel voor Helmond Sport is duidelijk. We willen koste wat kost de punten in het Lavans Stadion houden tegen de rivaal uit Eindhoven. Om dat doel te bereiken kan de steun van het publiek wel eens doorslaggevend zijn. Wij hopen daarom op massale steun voor de ploeg van Roy Hendriksen in dit belangrijke duel. Kunnen we ook op jouw steun rekenen?

Kaartverkoop
Supporters van Helmond Sport kunnen op werkdagen toegangskaarten kopen voor deze wedstrijd. Hierbij geldt dat supporters twee kaarten per persoon kunnen kopen en uit de regio Helmond dienen te komen. Dit kan nu al bij de administratie van Helmond Sport. De kassa’s zijn vanaf 19.00 uur open. Bij de kassa's geldt op de wedstrijdavond een legitimatieplicht, dus kom op tijd naar het stadion.
Bij de administratie en kassa’s kunnen alleen kaarten worden gekocht op vertoon van een geldig legitimatiebewijs, waarop staat aangegeven dat de koper afkomstig is uit Helmond of omgeving (straal van 25 km om Helmond).

Bestel nu je ticket via www.helmondsport.nl/tickets
Kom de ploeg in het Lavans Stadion aanmoedigen en ga achter Helmond Sport staan. Het is mogelijk om via de online ticketshop vanuit thuis alvast de toegangskaarten te kopen. Hierbij kun je zelfs je eigen stoel uitkiezen! Bestel nu snel je online tickets via: www.helmondsport.nl/tickets.

Overzicht prijzen

LosseTickets1617.jpg

Bij vragen kun je natuurlijk terecht bij onze administratie via 0492-524721 of info@helmondsport.nl.

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png