Helmond Sport / 22 november 2016

Kaartverkoop: Helmond Sport - Fortuna Sittard

Helmond Sport is momenteel bezig aan een ijzersterkte thuisreeks. Al vijf duels op rij verloor de ploeg van Roy Hendriksen niet meer op eigen veld. Met name tegen de sterke tegenstanders presteert onze club fantastisch in het Lavans Stadion. Zo gingen onder andere VVV-Venlo, SC Cambuur, FC Volendam en Jong PSV zonder punten naar huis. Op vrijdag 25 november om 20.00 uur hoopt Helmond Sport deze sterke reeks uit te breiden, dan komt Fortuna Sittard op bezoek in het Lavans Stadion. Steun jij de mannen van Roy Hendriksen op jacht naar de overwinning?

Kaartverkoop
Supporters van Helmond Sport kunnen op werkdagen toegangskaarten kopen voor deze wedstrijd. Hierbij geldt dat supporters vier kaarten per persoon kunnen kopen en uit de regio Helmond dienen te komen. Dit kan nu al bij de administratie van Helmond Sport. De kassa’s zijn vanaf 19.00 uur open. Bij de administratie en kassa’s kunnen alleen kaarten worden gekocht op vertoon van een geldig legitimatiebewijs, waarop staat aangegeven dat de koper afkomstig is uit Helmond of omgeving (straal van 25 km om Helmond).

Bestel nu je ticket via www.helmondsport.nl/tickets
Kom de ploeg in het Lavans Stadion aanmoedigen en ga achter Helmond Sport staan. Het is mogelijk om via de online ticketshop vanuit thuis alvast de toegangskaarten te kopen. Hierbij kun je zelfs je eigen stoel uitkiezen! Bestel nu snel je online tickets via: www.helmondsport.nl/tickets.

Overzicht prijzen

LosseTickets1617.jpg

Bij vragen kun je natuurlijk terecht bij onze administratie via 0492-524721 of info@helmondsport.nl.

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png