Helmond Sport / 14 september 2016

Kaartverkoop: Helmond Sport - VVV-Venlo

Na de overwinning in eigen huis op SC Cambuur (1-0) is het vrijdag 16 september om 20.00 uur tijd voor de volgende thuiswedstrijd van Helmond Sport. Met VVV-Venlo komt er wederom een titelkandidaat op bezoek in Helmond. Zorg dat je erbij bent om de ploeg van Roy Hendriksen naar de volgende thuisoverwinning te schreeuwen.

Kaartverkoop
Supporters van Helmond Sport kunnen op werkdagen toegangskaarten kopen voor deze wedstrijd. Hierbij geldt dat supporters vier kaarten per persoon kunnen kopen en uit de regio Helmond dienen te komen. Dit kan nu al bij de administratie van Helmond Sport. De kassa’s zijn vanaf 19.00 uur open. Bij de administratie en kassa’s kunnen alleen kaarten worden gekocht op vertoon van een geldig legitimatiebewijs, waarop staat aangegeven dat de koper afkomstig is uit Helmond of omgeving (straal van 25 km om Helmond).

Bestel nu je ticket via www.helmondsport.nl/tickets
Kom de ploeg in het Lavans Stadion aanmoedigen en ga achter Helmond Sport staan. Het is mogelijk om via de online ticketshop vanuit thuis alvast maximaal 4 toegangskaarten per persoon te kopen. Hierbij kun je zelfs je eigen stoel uitkiezen! Let hierbij wel op de restricties op de kaartverkoop, deze zijn hieronder te lezen. Bestel nu snel je online tickets via: www.helmondsport.nl/tickets.

Restricties op kaartverkoop
De toegangskaarten voor deze wedstrijd zijn uitsluitend bestemd voor supporters van Helmond Sport. Tevens dien je uit de omgeving Helmond te komen. De toegangskaarten zijn uitdrukkelijk niet bestemd voor supporters die naar het oordeel van Helmond Sport kunnen worden aangemerkt als supporters van de tegenstander van Helmond Sport bij deze wedstrijd. Onder supporters van de tegenstander van Helmond Sport worden in ieder geval doch niet uitsluitend gerekend personen die in het bezit zijn van een (seizoen) club card van een andere club en/of lid zijn van een (officiële) supportersvereniging van een andere club dan Helmond Sport. Helmond Sport behoudt zich het recht om toegangskaarten te annuleren, zonder restitutie van het aankoopbedrag.
Ingeval van twijfel bij de koper over het wel of niet gerechtigd zijn tot het aankopen van toegangskaarten via de webshop van Helmond Sport, wordt geadviseerd om contact op te nemen met Helmond Sport via e-mail: info@helmondsport.nl.

Overzicht prijzen

LosseTickets1617.jpg

Bij vragen kun je natuurlijk terecht bij onze administratie via 0492-524721 of info@helmondsport.nl.

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png