Helmond Sport / 18 april 2017

Kaartverkoop: Jong Ajax - Helmond Sport

Op vrijdag 21 april staat voor Helmond Sport de uitwedstrijd tegen Jong Ajax op het programma. De wedstrijd op Sportpark de Toekomst begint om 20.00 uur.

Kaartverkoop
Voor supporters van Helmond Sport geldt vrij vervoer naar Amsterdam. De omwisselbiljetten kunnen enkel en alleen vooraf worden gekocht via www.helmondsport.nl/tickets. Het kopen van het omwisselbiljet kan tot vrijdag 21 april 12.00 uur. De omwisselbiljetten kosten € 5,- per stuk. Er zal daarnaast nog € 1,- administratiekosten worden berekend. Omwisselen dient te gebeuren tussen 19.30 uur en 19.55 uur bij het uitvak van Jong Ajax (Sportpark de Toekomst). Parkeren dient te gebeuren op P-Borchland.

Busreis SVHS
De supportersvereniging Helmond Sport organiseert een busreis voor deze uitwedstrijd. Inschrijven kan via info@supportersvereniginghelmondsport.nl. Kosten voor leden zijn € 25,- en voor niet leden € 30,-. De bus vertrekt om 12.00 uur vanaf de busremise. Voorafgaand aan de wedstrijd zal er een bezoek worden gebracht aan het centrum van Amsterdam.
Inschrijven is mogelijk tot en met maandag 17 april. Bij inschrijving dient men direct te betalen.

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png