Helmond Sport / 09 oktober 2017

Kaartverkoop: Jong AZ - Helmond Sport

Op maandag 16 oktober speelt Helmond Sport een uitwedstrijd tegen Jong AZ. De aftrap van het duel vindt plaats om 20.00 uur. Het duel wordt gespeeld op het AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer.

Kaartverkoop
Supporters van Helmond Sport kunnen op eigen gelegenheid afreizen naar Wijdewormer. De omwisselbiljetten kunnen enkel en alleen vooraf worden gekocht via www.helmondsport.nl/tickets. Het kopen van het omwisselbiljet kan tot maandag 16 oktober 12.00 uur. De omwisselbiljetten kosten € 5,- per stuk. Er zal daarnaast nog € 1,- administratiekosten worden berekend. Omwisselen dient te gebeuren tussen 19.15 uur en 19.55 uur bij het uitvak bij op het AFAS Trainingscomplex. Klik hier voor de route naar het complex en de parkeerkaart. Zorg ervoor dat je deze uitgeprint meeneemt naar de wedstrijd. Toegang tot de parkeerplaats is alleen mogelijk met de parkeerkaart.

Busreis SVHS
De Supportersvereniging Helmond Sport organiseert een busreis naar deze wedstrijd. Om 16.45 uur vertrekt de bus naar Wijdewormer. De bus vertrekt vanaf de busremise.

De kosten voor deze busreis bedragen:
Leden: € 20,- (bus + entreekaart)                   
Niet-leden: € 25,- (bus + entreekaart)

Inschrijven voor deze busreis kan rondom de thuiswedstrijd tegen De Graafschap. De bus rijdt bij minimaal 25 personen.

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png