Helmond Sport / 29 september 2016

Kaartverkoop: Jong FC Utrecht – Helmond Sport

Op vrijdag 30 september speelt Helmond Sport in de competitie tegen Jong FC Utrecht. Dit is de eerste keer in competitieverband dat beide ploegen tegenover elkaar staan. De wedstrijd in Stadion Galgenwaard begint om 20.00 uur.

Kaartverkoop
Supporters van Helmond Sport kunnen op eigen vervoer afreizen naar Utrecht. De kaartverkoop voor deze wedstrijd verloopt via Helmond Sport. De uitkassa bij FC Utrecht blijft gesloten. Omwisselbiljetten kunnen enkel en alleen vooraf worden gekocht via www.helmondsport.nl/tickets. Het kopen van het omwisselbiljet kan tot vrijdag 30 september 12.00 uur. De omwisselbiljetten kosten € 10,- per stuk. Er zal daarnaast nog € 1,- administratiekosten worden berekend. Omwisselen dient te gebeuren tussen 19.15 uur en 19.55 uur bij het uitvak van FC Utrecht. Na bestelling ontvang je namens de administratie van Helmond Sport nog een parkeerkaart, deze is nodig om de wedstrijd te bezoeken per auto.

Busreis SVHS
Ook organiseert de supportersvereniging Helmond Sport een busreis. Inschrijven kan bij de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk via de souvenirshop of via info@supportersvereniginghelmondsport.nl. Kosten voor leden zijn € 25,- en voor niet leden € 30,-. De bus vertrekt om 18.00 uur vanaf de busremise.

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png