Helmond Sport / 10 maart 2017

Kaartverkoop: Jong PSV - Helmond Sport

Op vrijdag 17 maart maart speelt Helmond Sport de uitwedstrijd tegen Jong PSV. Eerder dit seizoen wist Helmond Sport nog met 1-0 van de Eindhovenaren te winnen. De aftrap op de Herdgang is om 20.00 uur.

Kaartverkoop
Supporters van Helmond Sport kunnen met eigen vervoer afreizen naar Eindhoven. De omwisselbiljetten kunnen enkel en alleen vooraf worden gekocht via www.helmondsport.nl/tickets. Het kopen van het omwisselbiljet kan tot vrijdag 17 maart 12.00 uur. De omwisselbiljetten kosten € 5,- per stuk. Er zal daarnaast nog € 1,- administratiekosten worden berekend.
De Herdgang is bereikbaar via Achtseweg Zuid. Supporters van Helmond Sport dienen vooraf een parkeerkaart aan te vragen via info@helmondsport.nl. Omwisselen dient te gebeuren tussen 19.15 uur en 19.55 uur bij het uitvak van Jong PSV.

Busreis SVHS
De supportersvereniging Helmond Sport organiseert een busreis voor de uitwedstrijd tegen Jong PSV. Inschrijven kan bij de thuiswedstrijd tegen De Graafschap bij de souvenirshop of via info@supportersvereniginghelmondsport.nl. Kosten voor leden zijn € 10,- en voor niet leden € 15,-. De bus vertrekt om 18.45 uur vanaf de busremise.

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png