Helmond Sport / 25 november 2016

Kaartverkoop: NAC Breda – Helmond Sport

Voor de ploeg van Roy Hendriksen staat op maandag 28 november de uitwedstrijd tegen NAC Breda op het programma. De aftrap in het Rat Verlegh Stadion is om 20.00 uur.

Kaartverkoop
Supporters van Helmond Sport kunnen op eigen vervoer afreizen naar Breda. De kaartverkoop voor deze wedstrijd verloopt via Helmond Sport. De uitkassa bij NAC Breda blijft gesloten. Omwisselbiljetten kunnen enkel en alleen vooraf worden gekocht via www.helmondsport.nl/tickets. Het kopen van het omwisselbiljet kan tot maandag 28 november 12.00 uur. De omwisselbiljetten kosten € 9,- per stuk. Er zal daarnaast nog € 1,- administratiekosten worden berekend. Omwisselen dient te gebeuren tussen 19.15 uur en 19.55 uur bij het uitvak van NAC Breda.

Busreis SVHS
Ook organiseert de supportersvereniging Helmond Sport een busreis. Inschrijven kan bij de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard via de souvenirshop of via info@supportersvereniginghelmondsport.nl. Kosten voor leden zijn € 20,- en voor niet leden € 25,-. De bus vertrekt om 18.00 uur vanaf de busremise en zal rijden bij 25 aanmeldingen of meer.

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png