Helmond Sport / 24 februari 2017

Kaartverkoop: Helmond Sport - RKC Waalwijk

Op vrijdag 3 maart speelt Helmond Sport een uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. Eerder dit seizoen werd er nog met 1-1 gelijkgespeeld tegen de ploeg uit Waalwijk. De wedstrijd in het Mandemakers Stadion begint om 20.00 uur.

Kaartverkoop
Voor supporters van Helmond Sport geldt een verplichte autocombi naar Waalwijk. De omwisselbiljetten kunnen enkel en alleen vooraf worden gekocht via www.helmondsport.nl/tickets. Het kopen van het omwisselbiljet kan tot vrijdag 3 maart 12.00 uur. De omwisselbiljetten kosten € 10,- per stuk. Er zal daarnaast nog € 1,- administratiekosten worden berekend. Omwisselen dient te gebeuren tussen 18.15 uur en 18.25 uur op de busremise bij het uitvak van Helmond Sport.

Busreis SVHS
Ook organiseert de supportersvereniging Helmond Sport een busreis. Inschrijven kan rondom de wedstrijd Helmond Sport - FC Emmen bij de souvenirkraam of via info@supportersvereniginghelmondsport.nl. Kosten voor leden zijn € 18,- en voor niet leden € 23,-. De supporters die ook met de bus naar FC Volendam gaan betalen slechts € 10,-. De bus vertrekt om 18.15 uur vanaf de busremise.

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png