Helmond Sport / 23 oktober 2015

Kaartverkoop SC Heerenveen – Helmond Sport

Op donderdag 29 oktober staat voor Helmond Sport de derde ronde van de KNVB Beker op het programma. Tegenstander in deze wedstrijd is SC Heerenveen. De aftrap in het Abe Lenstra Stadion is om 20.00 uur. We hopen er samen met onze supporters een mooie avond van te maken!

Kaartverkoop:
Voor supporters van Helmond Sport geldt een verplichte auto- of buscombi naar Heerenveen. Kaarten voor de autocombi kosten € 7,50. De kassa bij het uitvak is op de wedstrijddag gesloten. De omwisselbiljetten voor deze wedstrijd zijn vanaf vrijdag 9 oktober a.s. te koop bij de administratie van Helmond Sport. Er zijn maximaal 100 parkeerkaarten beschikbaar. Mochten deze op zijn, dan is het alleen nog maar mogelijk om met een verplichte buscombi af te reizen naar Heerenveen. Supporters met een omwisselbiljet zullen deze nog moeten omwisselen op de wedstrijddag zelf. Het omwisselen vindt op donderdag 29 oktober plaats tussen 16.00 uur en 16.15 uur bij de kassa uitvak Helmond Sport. De verkoop loopt tot woensdag 28 oktober 17.30 uur.

Het is supporters van Helmond Sport niet toegestaan om naar het centrum van Heerenveen te gaan of af te reizen via het openbaar vervoer.

Busreis SVHS
De supportersvereniging organiseert een busreis naar de wedstrijd SC Heerenveen – Helmond Sport. De bus zal om 16.15 uur vertrekken vanaf de busremise bij Helmond Sport. Kosten voor leden bedragen € 25,- en voor niet leden € 30,-.

Inschrijven kan op de volgende tijden:
Woensdag 7 oktober         19.00 uur tot 20.00 uur in het spelershome
Vrijdag 9 oktober               19.00 uur tot 21.00 uur in de Business Club van Helmond Sport
Maandag 12 oktober         19.00 uur tot 20.00 uur in het spelershome
Woensdag 21 oktober       19.00 uur tot 20.00 uur in het spelershome

Tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht (23 oktober) voor zover er nog plaats in de bus is.

Bij inschrijving dient men contant te betalen ( NIET BETALEN = NIET INSCHRIJVEN )
Buiten deze tijden is het niet mogelijk om in te schrijven ook kan men niet inschrijven via de e-mail.

Oude foto's HS (1).jpg