Helmond Sport / 24 november 2015

Kaartverkoop: Sparta Rotterdam - Helmond Sport

Op vrijdag 27 november speelt Helmond Sport de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. De wedstrijd in stadion Het Kasteel begint om 20.00 uur.

Kaartverkoop
Voor supporters van Helmond Sport geldt vrij vervoer naar Rotterdam. De proef met betrekking tot de online verkoop van tickets zal ook bij deze wedstrijd gelden. Kaarten kunnen enkel en alleen vooraf gekocht worden via www.helmondsport.nl/tickets. Klik hier voor meer informatie. Het kopen van het omwisselbiljet kan tot donderdag 26 november, 22.00 uur. De omwisselbiljetten kosten € 10,- per stuk. Er zal daarnaast nog € 1,- administratiekosten worden gerekend. Omwisselen dient te gebeuren tussen 19.00 uur en 19.45 uur op bij het uitvak van Sparta Rotterdam.

Parkeren van de auto’s in de Spaansepolder. Let op niet voor uitritten. Er wordt verbaliserend opgetreden. Rondom het stadion zijn geen vrije parkeerplaatsen.

Busreis SVHS
De supportersvereniging Helmond Sport organiseert een busreis voor de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Inschrijven kan via info@supportersvereniginghelmondsport.nl. Kosten voor leden zijn € 24,- en voor niet leden € 29,-.

De bus vertrekt om 17.45 uur vanaf de busremise. De bus rijdt alleen bij 25 of meer aanmeldingen.