Helmond Sport / 18 september 2016

KNVB Beker: Kozakken Boys - Helmond Sport

Op dinsdag 20 september staat voor de ploeg van Roy Hendriksen een wedstrijd in de 1e ronde van de KNVB beker op het programma. Tegenstander in deze uitwedstrijd is Kozakken Boys. De aftrap op Sportpark De Zwaaier is om 20.00 uur.

Kaartverkoop
Voor supporters van Helmond Sport geldt een verplichte autocombi naar Werkendam. De omwisselbiljetten kunnen enkel en alleen vooraf worden gekocht via www.helmondsport.nl/tickets. Het kopen van het omwisselbiljet kan tot dinsdag 20 september 12.00 uur. De omwisselbiljetten kosten € 6,- per stuk. Er zal daarnaast nog € 1,- administratiekosten worden berekend. Omwisselen dient te gebeuren tussen 18.15 uur en 18.30 uur op de busremise bij het uitvak van Helmond Sport.

Busreis SVHS
Ook organiseert de supportersvereniging Helmond Sport een busreis. Inschrijven kan bij de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo via de souvenirshop of via info@supportersvereniginghelmondsport.nl. Kosten voor leden zijn € 25,- en voor niet leden € 30,-. De bus vertrekt om 18.15 uur vanaf de busremise.
De reis gaat door bij minimaal 25 aanmeldingen.

Ook kan er hierbij gebruikt worden gemaakt van de jubileumactie. Waardoor de uitwedstrijden tegen Kozakken Boys en Jong FC Utrecht (30 september), door leden voor € 40,- kunnen worden bezocht. Niet leden kunnen beide uitwedstrijden met de bus meegaan voor € 50,-.

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png