Helmond Sport / 22 februari 2017

LAATSTE KANS! Kom naar de Helmond Sport Kidsdag en win gave prijzen!

Na lang wachten is het bijna zover! Volgende week zaterdag staat de Helmond Sport Kidsdag op het programma bij KidsPlaza.  Op deze dag staan er een aantal super leuke Helmond Sport-activiteiten op het programma, waaronder voetballen met de spelers van Onze Club. Daarnaast zijn er gave prijzen te winnen. Ga jij er met een seizoenkaart of een wedstrijdshirt met alle handtekeningen van de spelers erop vandoor? Zorg dan dat je er op zaterdag 4 maart bij bent!

Bestel nog snel je tickets
Wil jij een leuke middag beleven bij KidsPlaza en daarnaast ook nog eens kans maken op deze coole prijzen? Zorg dan dat je erbij bent! Kaartjes zijn te koop via: www.helmondsport.nl/kidsdag en kosten € 8,50. Heb jij een seizoenkaart van Helmond Sport? Dan betaal je slechts € 3,50! Zorg wel dat je er snel bij bent, want OP=OP!

Neem jij het binnenkort op tegen profvoetballers?
Wil jij panna’s uitdelen in de pannakooi? Of ben jij super goed in hooghouden? Je mag het allemaal laten zien bij KidsPlaza. Naast al deze leuke voetbalactiviteiten kun je jezelf ook laten schminken, meedoen aan de Helmond Sport-speurtocht en nog veel meer. Misschien heb jij altijd al eens willen weten hoe het is om profvoetballer te zijn? Die vraag kun je stellen aan de spelers op de speciale kinderpersconferentie. De Kidsdag begint om 12.30 uur met het ontvangst en eindigt om 15.30 uur met de prijsuitreiking. Wil je daarna nog lekker spelen bij KidsPlaza? Geen enkel probleem. Tot 19.00 uur is iedereen van harte welkom. Zie hieronder het volledige programma:

Programma:
12.30 uur: Ontvangst KidsPlaza
13.00 uur: Opening met ontvangst selectie Helmond Sport
13.30 uur: Demonstratie spelers Helmond Sport
14.00 - 14.20 uur: Kinderpersconferentie
15.00 uur: Vertrek spelers Helmond Sport
15.30 uur: Prijsuitreiking
16.00 uur tot 19.00 uur: Spelen bij KidsPlaza

Speel mee en win gave prijzen!
Met alle spelletjes en activiteiten die op het programma staan zijn uiteindelijk ook prijzen te winnen. En dat zijn niet zomaar prijzen. Er wordt gestreden in twee leeftijdscategorieën. Namelijk van 0 tot en met zeven jaar en van acht tot en met twaalf jaar. Voor beide categorieën zijn drie prijzenpakketten te winnen. De volgende pakketten zijn door Helmond Sport en KidsPlaza beschikbaar gesteld:

1e prijs: Seizoenkaart Helmond Sport + Jaarabonnement KidsPlaza
2e prijs: Wedstrijdshirt Helmond Sport met handtekeningen + maandabonnement KidsPlaza voor het hele gezin
3e prijs: Derbystar wedstrijdbal met handtekeningen + Familie entreeticket

Intern_KidsdagBC1.jpg

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png