Helmond Sport / 04 februari 2017

Met McDonald’s naar Helmond Sport

Helmond Sport en McDonald’s slaan komende maand de handen ineen met een leuke actie. Door deze samenwerking krijgen onze trouwe seizoenkaarthouders korting. Van 3 tot en met 17 februari ontvangen zij op vertoon van de Helmond Sport seizoenkaart 2016/2017 het 2e menu gratis. Kortom ga vanaf vrijdag naar McDonald’s Helmond en scoor je 2e menu gratis!

2 voor de prijs van 1
Daarnaast zal er namens Helmond Sport aan alle bezoekers die een groot menu bestellen in deze periode een waardebon ter beschikking worden gesteld. Met deze waardebon krijg je twee kaarten (dezelfde wedstrijd) voor de prijs van één! De waardebonnen zijn alleen online te verzilveren via www.helmondsport.nl/tickets. Deze actie is geldig bij de thuiswedstrijden in februari (maandag 6, vrijdag 17 en vrijdag 24), dus ga met McDonald’s naar een thuiswedstrijd van Helmond Sport!

McDonald’s Helmond is gevestigd aan de Deurneseweg 19. Het restaurant is in 2013 grondig verbouwd en kenmerkt zich nu door een sfeervol interieur, met stijlvol meubilair in trendy kleuren.
Kijk voor meer informatie en de openingstijden op: http://www.mcdonaldsrestaurant.nl/helmond/restaurants/mcdonalds-helmond

HS3-LEDSCHERMJPG.jpg

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png