Helmond Sport / 27 september 2015

Nieuwe editie AA-Side Reünie op 2 oktober

Op 2 oktober vindt de 2e AA-Side reünie plaats, dit jaar rondom de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk. De organisatie heeft nu al vele aanmeldingen binnen van oud supporters die de weg naar de Braak weer eens gaan maken.

De reünie staat dit jaar in het teken van verwelkomen van “alle oud supporters”. We nemen dit jaar plaats achter de goal en hopen op een volle tribune. De reünie zal om 18:00 uur starten vanaf de Lucas Gallerij waar het ooit allemaal eens begon voor veel HS vrienden.

Wij hopen dat er zoveel mogelijk oud supporters aansluiten en voor dit jaar is het verzoek van de organisatie om een Helmond Sport das te dragen. Laat zo zien “vur welleke club” dat je bent, namelijk onze club, ons Helmond Sport.

Na de wedstrijd worden de spelers en staf met Bengaals vuur onthaald en barst er een leuk feest los in het Supporters Cafe met optredens van Helmondse Zangers.

Zie hieronder voor het volledige programma.

Tickets voor de wedstrijd Helmond Sport - RKC Waalwijk zijn nu al online te bestellen via www.helmondsport.nl/kaartverkoop. Speciaal voor deze wedstrijd biedt Helmond Sport de online tickets aan met 20% korting!

Kom ook, zegt het voort en doe je das om van onze club !

Organisatie AA-side Reünie:
William Verkoelen
Adrie Bijsterveld

AAside1.jpg

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png