Helmond Sport / 25 december 2015

Nieuwe openingstijden administratie Helmond Sport

Vanaf 4 januari hanteren wij nieuwe openingstijden met betrekking tot de administratie van Helmond Sport. De administratie zal met ingang van 2016 één uur eerder sluiten dan u tot op heden van ons gewend bent.

Wij zijn vanaf 4 januari 2016 van maandag tot en met vrijdag open van 9.00 - 16.30 uur, op maandagen is de administratie tussen 12.30 - 13.15 uur gesloten. Op wedstrijddagen zijn wij geopend tot 16.00 uur.
Door het nieuwe ticketingsysteem, SRO4, dat wij in september 2015 in gebruik genomen hebben is het mogelijk om 24 uur per dag, zeven dagen in de week vanuit huis makkelijk en snel kaarten aan te schaffen voor zowel uit- als thuiswedstrijden en seizoenkaarten van Helmond Sport. Door dit nieuwe systeem is het niet meer noodzakelijk om naar Helmond Sport te komen voor het aanschaffen van je wedstrijdkaarten. Door deze digitalisering van de verkoop is het voor ons mogelijk om de openingstijden terug te schroeven.

Uiteraard bent u binnen de hernieuwde openingstijden nog steeds welkom bij de administratie van Helmond Sport voor het aanschaffen van wedstrijdkaarten en andere zaken.

Lavans-Stadion1.jpg