Helmond Sport / 18 november 2015

Proef met online verkoop omwisselbiljet uitwedstrijden Almere City FC en sparta rotterdam

Ons nieuwe ticketingsysteem is onlangs succesvol in gebruik genomen voor de thuiswedstrijden. Daarom starten wij nu een proef voor de verkoop van tickets voor uitwedstrijden.

Bij de meeste uitwedstrijden waren onze supporters verplicht om vooraf naar het Lavans Stadion te komen en een omwisselbiljet of ticket te kopen bij onze administratie. Door de nieuwe ticketshop is het nu ook mogelijk om, buiten kantooruren, tickets vanuit huis te bestellen. Bij de volgende uitwedstrijden tegen Almere City FC (20 november) en Sparta Rotterdam (27 november) zijn de tickets voor het uitvak te bestellen via onze online ticketshop. Mocht deze proef goed verlopen, dan zullen we meer uitwedstrijden gaan aanbieden in de ticketshop.

Praktische informatie

  • Bestellen van kaarten verloopt via www.helmondsport.nl/tickets
  • Er dient te worden ingelogd of een account te worden aangemaakt (zie instructie hieronder)
  • De kaart komt op naam te staan, daarom kun je bij uitwedstrijden maximaal 1 kaart per persoon bestellen.
  • Er zal één euro administratiekosten per ticket worden berekend.
  • Het omwisselbiljet wordt bij het uitvak van Almere City FC / Sparta Rotterdam gescand door één van de stewards. Hierna ontvang je een wedstrijdticket.

Account aanmaken
Bij het gebruik van onze online ticketshop dien je een account aan te maken. Heb je een seizoenkaart bij Helmond Sport en staat je e-mailadres bij ons in het systeem? Volg dan onderstaande instructie. Mocht je e-mailadres niet bij ons geregistreerd staan, neem dan even contact op met info@helmondsport.nl

Instructie
Bovenaan de pagina (www.helmondsport.nl/tickets) kun je klikken op inloggen. Je dient dan het e-mailadres in te vullen waarmee je geregistreerd staat bij Helmond Sport en te klikken op wachtwoord opvragen. Je krijgt dan een pop-up met de melding dat er een tijdelijk wachtwoord is verzonden naar je e-mailadres. Daarna kun je dit wachtwoord invoeren en inloggen. Je krijgt dan direct de melding om een nieuw en eigen wachtwoord in te vullen.

Staan je gegevens nog niet bij ons in het systeem? Klik dan bovenaan de pagina op inloggen en maak een account aan.

Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen via info@helmondsport.nl of per telefoon via: 0492-524721.

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png