Helmond Sport / 06 februari 2016

Roy Hendriksen nieuwe hoofdtrainer van Helmond Sport

Roy Hendriksen wordt de nieuwe trainer van Helmond Sport. Hij volgt daarmee Jan van Dijk aan het einde van dit seizoen op.
“Het zat er al even aan te komen, maar we kunnen het nieuws nu wereldkundig maken. Roy Hendriksen tekent een contract voor twee seizoenen”, aldus Mario Captein, directeur van Helmond Sport. “Door zijn aanstelling kunnen we samen met de scouting gaan werken aan de spelersgroep voor volgend seizoen.”

Hendriksen was van 2002 tot 2007 speler bij Helmond Sport. Na een periode als assistent-trainer bij RKC Waalwijk, NEC en Brentford, keert Hendriksen nu terug bij onze club.

“Helmond Sport heeft bij mij altijd een speciaal plekje ingenomen. Ik ben blij dat ik hier als hoofdtrainer aan de slag kan gaan. Eerder ben ik in een succesvolle periode speler geweest bij Helmond Sport”, vertelt Roy Hendriksen. “Als hoofdtrainer ga ik er alles aan doen om wederom succes te boeken met deze mooie club.”

Remond Strijbosch zal de rechterhand van Hendriksen worden en dus ook het komende seizoen assistent-trainer van het eerste elftal zijn.