Helmond Sport / 28 november 2016

Samen gaan we voor derbywinst

Aanstaande vrijdag (2 december) om 20.00 uur is het weer zover. Dan staat de derby tegen FC Eindhoven op het programma in het Lavans Stadion. Voor Helmond Sport telt in deze wedstrijd maar één ding: winst. Wij hopen samen met jullie de perfecte derbysfeer te creëren. Samen gaan we voor een volgepakt stadion tegen de rivaal uit Eindhoven.

Kom op tijd
Wij hopen dat heel Helmond achter Onze Club gaat staan. Kom daarom op 2 december massaal naar het stadion en laat zien voor welke club gij bent. We vragen iedereen om op tijd te komen in verband met de sfeeracties voorafgaand aan de wedstrijd. Zo zal er onder andere een grote professionele vuurwerkshow plaatsvinden achter de noordtribune (mogelijk gemaakt door Vuurwerkwinkel Bakel).

Zorg dat je erbij bent
Heb jij nog geen kaarten in huis voor het duel tegen FC Eindhoven? Bestel deze dan snel en eenvoudig online via: www.helmondsport.nl/tickets en zorg dat jij erbij bent om de mannen van Roy Hendriksen te ondersteunen richting derbywinst. Juist in dit soort wedstrijden kan de twaalfde man van doorslaggevend belang zijn. We rekenen op jullie. Come on Helmond!

Alvast in de derbysfeer komen? Bekijk dan hieronder wat heerlijke beelden uit het verleden:
 

 

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png