Helmond Sport / 30 mei 2018

Samen laten we Helmond Sport weer juichen!

Het seizoen 2017-2018 was sportief een heel moeilijk seizoen. We zijn geëindigd op een negentiende plaats. Die eindklassering komt niet overeen met de ambities die Helmond Sport heeft. Wij willen weer omhoog. Daar hebben we onze supporters hard bij nodig. Samen willen we weer juichen! Steun jij Onze Club komend seizoen?

Samen naar de toekomst
De afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt aan de toekomst van Helmond Sport en ook de komende maanden is er nog veel werk te verzetten. Met de nieuw te bouwen Sport-en (be)leefcampus, waaronder een nieuw stadion valt, ziet de toekomst er rooskleurig uit. De toekomst begint echter al vandaag. Ook binnen de club gaat er het nodige veranderen. Zo is Robby Alflen aangesteld als hooftrainer en is Leon Vlemmings sinds april 2018 actief als algemeen directeur. Daarnaast zal ook de selectie een flinke metamorfose ondergaan.

Als club kunnen we het echter niet alleen. Wij hebben de steun van onze achterban harder nodig dan ooit. Samen met jou willen we weer juichen en willen we omhoog. Met zijn allen gaan we de schouders eronder zetten om Helmond Sport en weer bovenop te krijgen. Kunnen we op jouw steun rekenen in het seizoen 2018-2019?

Bestel nu je seizoenkaart
Het is nu mogelijk om je seizoenkaart van Helmond Sport te bestellen. Met een seizoenkaart ben je zeker van een vaste plaats in het stadion en ben je negentien wedstrijden van de partij, voor de prijs van dertien. Je bent er al een heel seizoen bij vanaf € 125,- (volwassenen vak O of P). Klik hier om direct je seizoenkaart te bestellen. Of ga naar www.helmondsport.nl/seizoenkaarten voor meer informatie.

Samen laten we Helmond Sport weer juichen!