Helmond Sport / 16 oktober 2015

Schrijf je nu in voor de Helmond Sport Voetbaldriedaagse

Heb jij altijd al willen trainen als een speler van Helmond Sport? En heb jij altijd al eens willen voetballen in het Lavans Stadion? De Helmond Sport Voetbaldriedaagse staat weer bijna voor de deur, dat betekent dat jij kunt gaan voetballen in een echt voetbalstadion! Deze voetbaldriedaagse wordt gehouden op maandag 26 oktober tot en met woensdag 28 oktober en is bedoeld voor kinderen van 5 tot en met 14 jaar.

De Helmond Sport Voetbaldriedaagse zal ook dit jaar weer plaatsvinden in het Lavans Stadion. Drie dagen lang zal er in de ochtend getraind worden onder leiding van gerenommeerde trainers van Helmond Sport. Daarna volgt een middaglunch en ’s middags zullen alle geleerde technieken uit de ochtend in de praktijk worden gebracht tijdens de velen partij- en wedstrijdvormen. De kosten voor deze Helmond Sport voetbaldriedaagse bedragen € 79,95. Hiervan ga je een erg leerzame driedaagse tegemoet, ontvang je een compleet tenue (bestaande uit een shirt, broek en sokken), een eigen bal en een dagelijkse lunch. Het programma begint ’s ochtends om 9.30 uur en zal eindigen om 15.30 uur. Heb jij er wel oren naar om te trainen als een echte profvoetballer, in een echt voetbalstadion?

Geef je dan nu snel op door onderstaand inschrijfformulier in te vullen. Naast het invullen van het formulier dien je € 79,95 over te maken naar IBAN NL14 RABO 01 49 65 11 12 o.v.v. Helmond Sport Voetbaldriedaagse met je naam, club en elftal. Na ontvangst van je inschrijfgeld ontvang je van ons een bevestiging van deelname.

Na eerdere succesvolle edities kijkt Helmond Sport uit naar jouw komst zodat je met veel plezier kan komen voetballen.

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png