Helmond Sport / 14 november 2016

Stagiair(e) gezocht voor marketing stage bij Helmond Sport

Lijkt het jou leuk om eens een kijkje te nemen achter de schermen van een Betaald Voetbal Organisatie? Dan is dit je kans! Momenteel zijn wij op zoek naar een stagiair(e) Marketing.

Soort stage: Meeloopstage
Beginperiode: (Bij voorkeur) januari 2017
Duur: 4 tot 6 maanden
Afdeling: Marketing

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:
- Werkzaamheden op het gebied van fanmarketing
- Werkzaamheden voor de Fanaticats kidsclub
- Meehelpen met de coördinatie van de Helmond Sport Buurt League
- Wervingscampagnes voor nieuwe fans
- Coördinatie van diverse evenementen

Wij vragen
Wij zoeken een enthousiaste hbo-student(e) met (bij voorkeur) de studierichting Marketing. Ben jij zelfstandig, creatief, organisatorisch sterk, flexibel en nauwkeurig? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! Goede communicatieve vaardigheden en een commerciële instelling is een pre.

Wij bieden
Wij bieden jou een leuke en leerzame stageplaats binnen een fijn team. Tijdens je stage zul je in aanraking komen met diverse werkzaamheden op het gebied van marketing. Daarnaast krijg je veel eigen verantwoordelijkheden. Je werkplek bevindt zich in het Lavans Stadion: een geweldige locatie waar je de voetbalsfeer kunt proeven, en die bovendien makkelijk bereikbaar is vanaf station Helmond (± 7 minuten met de bus).

Interesse?
Lijkt het jou leuk om stage te lopen bij Helmond Sport? Stuur dan je CV, foto en een korte motivatie naar Ronnie Vriens via info@helmondsport.nl.

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png